Način poslovanja

Na koji način Artanimi d.o.o posluje sa Vama (tj. poslovnim ''PARTNERIMA'' i ''OSOBLJEM'') i s druge strane ''KLIJENTIMA'', koji trebaju potencijalno Vaše usluge.

Za početak morate biti dio naše baze tj. ''NAJBOLJE PONUDE'', a to možete postati sljedeći korake koji su napisani na ''UPIS I CIJENE '':

Ispuniti FORMULAR ZA UPIS

Poslati zamolbu na marketing@najboljaponuda.hr (+Naziv /Naziv firme / Ime i prezime ) za UGOVOR sa svoje e-mail adrese (koju ste naveli u FORMULAR ZA UPIS) s kojim će se definirati oblik suradnje između Artanimi d.o.o. i Vas kao našeg budućeg partnera.

Potpisani UGOVOR, potvrdu o uplati, i sve obrađene materijale poslati na baza@najboljaponuda.hr (ili Artanimi d.o.o, Dvorska 2b, 10 000 Zagreb)

U roku maksimalno tjedan dana, Artanimi d.o.o. se obavezuje da će materijale koje ste poslali na marketing@najboljaponuda.hr (ili Artanimi d.o.o, Dvorska 2b, 10 000 Zagreb) sa potpisanim UGOVOROM i potvrdu o uplati , postaviti na web portalu NAJBOLJA PONUDA.

Nakon što smo uspostavili poslovnu suradnju, Artanimi d.o.o. u Vaše ime će na specijaliziranom Facebook profilu, web portalu NAJBOLJA PONUDA, ali i na drugim sličnim web portalima raditi promotivnu kampanju s ciljem što veće potražnje usluga (koje nude PARTNERI i OSOBLJE) od strane potencijalnih KLIJENATA.

Prvi način za PARTNERE

Potencijalni KLIJENT ima direktan kontakt (preko KONTAKTA (PROSLJEĐIVANJE) s našeg web portala i/ili preko Vaših javnih (vidljivih) podataka s Vama PARTNERIMA, a Vi plaćate GODIŠNJI PAUŠAL ovisno o Vašim mogućnostima i željama za razinom PARTNERSTVA.

Svaki oblik PARTNERSTVA (S,M,L ili XL tj. BESPLATNI ČLAN) ima prednosti (i nedostataka u usporedbi s drugim), stoga, naša je preporuka da dobro proučite UPIS I CIJENE i odlučite koji je model najbolji za Vas.

Tako najbolji model po nama(ali i najskuplji), Vam pruža od aktivnog marketinga na specijaliziranom Facebook profilu za Vašu NAJBOLJU PONUDU (minimalno 12 objava tokom 1g. tj. minimalno 1 mjesečna), pa do aktivnog marketinga na specijaliziranom Facebook profilu i web portalu NAJBOLJA PONUDA u rubrici AKTUALNO (minimalno 52 objava tokom 1g. tj. minimalno 1 tjedna objava Vašeg AKTUALNOG ).

Također valja napomenuti da su svi Vaši kontakt podaci javni + dobivate obavjesti preko našeg web portala NAJBOLJA PONUDA. Nadalje imate direktan kontakt (prosljeđivanje) s Vašom web stranicom, Facebook-om, Instagramom, Twiter-om.

I po nama najzanimljivija opcija, sa zakašnjenjem od 7 dana, dobivate UPIT koji je bio poslan konkurenciji, a spada u Vašu djelatnost.

Na Vama je da čitate e-mailove, odgovarate na upite, šaljete ponude, što prije dogovarate poslove tako da konkurencija ima sužen prostor djelovanja.

Mnogi od nas kada su zatrpani poslom (ponekad je u pitanju i lijenost, ponekad i neorganiziranost) kasne sa odgovaranjem tj. sa slanjem ponude i dogovaranjem posla. Tu nastupamo mi, tj. Vi !

U poslu je najbitnija informacija, mi Vam je nudimo, a kako ćete je iskoristiti, to je do Vas !

Prvi način za OSOBLJE:

Vi ste BESPLATNI ČLAN ili plaćate minimalni dvogodišnji paušal (ČLAN SA + MARKETINGOM), dio ste naše BAZE. Vaši kontakt podaci u startu nisu vidljivi (tj. skriveni su), osim podataka koji Vas opisuju (izgled, stručnost, iskustvo, dostupnost, spremnost na rad, itd. itd... zavisno od vrste OSOBLJA).

Potencijalni KLIJENT sa minimalnim iznosom uplate od 1€ (7,5 kn) + PDV po članu OSOBLJA dobiva otvoren Vaš profil. Vi dobivate obavijest od Artanimi TIM-a da smo otvorili Vaš profil XY KLIJENTU. I tada možete očekivati potencijalno poziv od dotičnog XY KLIJENTA za neki posao koji je trenutno aktualan, a baš Vi ste bili interesantni određenom XY KLIJENTU.

Valja napomenuti, da u slučaju zlouporabe XY KLIJENTA Vašeg kontakta, hitno nam se javite e-mailom na problem@najboljaponuda.hr ili na

mob: 091 893 / 84 55, radi poduzimanja pravnih i drugih koraka protiv neprofesionalnog KLIJENTA.

KLIJENT direktnim putem dolazi do Vas, nitko ne uzima nikakve provizije na Vaš honorar i usluge, a također Vi se direktno dogovarate s KLIJENTOM o visini i načinu isplate honorara. Nema posrednika.

Drugi način za PARTNERE

Artanimi d.o.o je na neki način Vaš posrednik, a Vi ne plaćate paušal. Kod ulaska u našu ''bazu'' mi potpisujemo jedan oblik ugovora o suradnji gdje Vi i mi navodimo:

- uvjete suradnje,

- načine Vašeg angažmana,

- visinu naše provizije prilikom Vašeg angažmana preko nas.

Vi postajete naš BESPLATNI PARTNER

Kad potencijalni klijent ima konkretan upit za konkretnog izvođača (npr. Vas), Artanimi.d.o.o. se obavezuje da će u Vaše ime i u Vašu korist pregovarati o Vašem angažmanu i paralelno Vas informirati o svemu. Isti je slučaj kada klijent traži našu preporuku i informaciju tj. ponudu za svoj specifičan slučaj, odnosno događaj.

Brinemo se za sve faze, od prvog kontakta, pa do same naplate vašeg angažmana. Dakle, dogovaramo se s Vama za određeni angažman i paralelno i naizmjenično s potencijalnim KLIJENTOM. Usaglašavamo pojedinačne želje i uvjete Vaše suradnje s potencijalnim KLIJENTOM.

Vaši podaci (e-mail, mob, tko je kontakt osoba) će biti dostupni samo Artanimi d.o.o., a kontakt prema Vama će biti preko nas.

Taj način suradnje ostaje trajan (dugogodišnji) ili dok Vama i nama bude odgovarao.

Drugi način za OSOBLJE

Vi plaćate minimalni godišnji paušal, dio ste naše BAZE. Vaši kontakt podaci u startu nisu vidljivi (tj. skriveni su), osim podataka koji Vas opisuju (izgled, stručnost, iskustvo, dostupnost, spremnost na rad, itd. itd... zavisno od vrste OSOBLJA ).

Potencijalni KLIJENT angažira nas (Artanimi d.o.o.) kao angenciju. Mi radimo CASTING , garantiramo KLIJENT-u za kvalitetan odrađen posao, a Vama OSOBLJU garantiramo isplatu honorara za obavljeni posao.

Naša preporuka

Kombi prijevoz

Usluge kombi prijevoza, selidbe i najam kombija za cijelu Hrvatsku i inozemstvo

DJ4U

DJ4U  je kvalitetan izbor za Vaše svečanosti. Svaku glazbu uz koju ćete se Vi dobro zabaviti, kvalitetan DJ smatra dobrom glazbom! Jamči Vam da ćete se dobro zabaviti, ali i financijski dobro proći. DJ4U je DJ s višegodišnjem iskustvom od međunarodnog do domaće muzičke scene.

DJ4U nikad ne šalje pod nekim izgovorom neku svoju kopiju. Nema zamjene! Angažmanom DJ4U,  u 100% slučajeva angažman odrađuje, ne šalje nikad zamjenu!  U preko 20 godina svog rada, dokazao je vjerodostojnost i poštenje u radu zahvaljujući kojima i ostaje u poslu. Kao jamstvo, uz svaki dogovor također nudi potpisivanje službenog ugovora.

Uz kvalitetnog DJ-a, svaki Vaš event, domjenak, vjenčanje, rođendan, maturalna zabava ili slična događanja pretvaraju se u ugodno druženje i zajamčenu zabavu. Sve će biti upravo kako Vi želite.

Sve je to moguće uz kvalitetnog DJ-a.  DJ4U sa sobom donosi na tisuće pjesama u originalnoj ili remiks verziji te surađuje sa zabavljačima, plesačima, voditeljima i ostalim sudionicima programa. Bez obzira na to je li događanje veliko ili malo, svatko si može priuštiti DJ-a kao glavnu ili popratnu zabavu.

Nije na odmet znati i to da su cijene po satu najma puno niže nego za druge vrste glazbenika.

  DJ4U  Vam nudi:

 • Osobni nastup, bez zamjene – uvijek!
 • Individualan pristup: glazba i ugođaj kakve Vi želite
 • Vođenje protokola
 • Pomoć ili savjetovanje prilikom organizacije
 • Vlastiti razglas
 • Vlastitu rasvjetu za plesni podij
 • Dekorativnu rasvjetu cijelog prostora
 • Scenske efekte, niski dim i fontane – hladne prskalice, zvjezdano nebo
 • Karaoke sustav
 • Vlastitu video projekciju
 • Zajamčenu zabavu
 • ZAMP licencu
 • R1 račun
 • Pristupačne cijene

DJ4U ovim se poslom bavi od početka '90-tih. Na početku je radio po studenskim partyjima, rođendanima, brucošijadama, maturalkama. Do danas je odradio na stotine evenata, domjenaka, obljetnica, promocija, vjenčanja, rođendana, studentskih i maturalnih partyja. Obišao je većinu zagrebačkih klubova, pubova, hotela, restorana i sličnih prostora diljem Hrvatske, kao i izvan nje. Osim sudjelovanja u tim programima, uspješno je dobar dio njih i organizirao.

DJ4U pušta sve glazbene pravce i ispunjava svaku glazbenu želju. Njegovo dugogodišnje iskustvo i neograničene fonoteke jamče Vam odličnu zabavu. Pušta raznorodnu glazbu, od ’50-tih do suvremenih hitova:

 • mirnija i tiša glazba, za ugođaj: New Age, acid jazz, chill out, ambijentalni tonovi, instrumentali, balade te domaći i strani evergrini
 • lagana pjevna glazba domaćih i stranih hitova
 • plesni ritmovi uz koje mogu zaplesati i stariji i mlađi: Studio54, rock, rock'n'roll, soul, swing, funk i funky, house, dance, Latino, R'n'B, pop, Novi val...
 • „za dušu“: sevdalinke, starogradski hitovi, romska glazba, tamburaši, klape i drugi narodni hitovi s naših prostora

Ako se radi o zabavi za strance gdje DJ4U  nije poznata trenutna lokalna glazbena scena (ne radi se o međunarodnih hitovima), Vi mu možete predložiti play-listu ili donijeti svoj USB.

Sve je stvar dogovora i Vašeg izbora. DJ4U Vas po potrebi može savjetovati, ali Vi odlučujete što želite.

Ispunit će svaku Vašu želju i prilagoditi se Vašim gostima. Nema predrasuda: svaka glazba uz koju ćete se Vi dobro zabaviti je dobra glazba!

DJ4U  ne robuje vlastitom ukusu, već Vam jamči vrhunsku zabavu, točno onakvu kakvu želite. Njemu je prije svega bitno da se Vi dobro zabavite i iz plešete. To postiže zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i prilagođavajući se Vašim željama. Posjeduje kompletnu DJ-opremu, razglas za manja, srednja i velika događanja, te rasvjetu.

Za kvalitetnog DJ-a, svaka glazba uz koju ćete se Vi
dobro zabaviti, je dobra glazba!

Artanimi d.o.o.

O nama

Artanimi d.o.o. vam nudi i garantira kvalitetan:

 • idejni koncept
 • organizaciju
 • koordinaciju
 • realizaciju
 • logistiku
 • i sve ostalo što ide uz to

Naša usluga je kompletna!!!

Imamo:

 • preko 20g iskustva
 • kreativan i uhodan tim
 • vlastitu tehniku
 • veliku bazu vanjskih i provjerenih suradnika i partnera
 • provjerene destinacije
 • dobru volju, puno energije i želju da je klijent zadovoljan.

Opširnije:

U današnje vrijeme najvažnije mjesto u tvrtki zauzimaju komunikacija s klijentima, partnerima i međuljudski odnosi u poslovnom okruženju.

Uspjeh vašeg događaja ovisi o kvalitetnoj pripremi i koordinaciji svih njegovih komponenti, bez obzira radi li se o 5 ili 5000 ljudi. Zato je najbolje rješenje, planiranje i organizaciju svih Vaših evenata i prezentacija proizvoda, prepustiti stručnjacima.
Artanimi.d.o.o. je upravo to!

Artanimi TIM stručnjaka sposoban nositi se sa svim izazovima, koje organizacija  i želje klijenata, pred nas postavljaju.
Naša je usluga kompletna, od ideje, razrađene ponude, prostora, lokacije, catering usluge i zabavnog programa, pa sve do realizacije i tzv. postevent managmenta (vraćanje lokacije u prvobitno stanje, obračuni, plaćanja...). Naša je usluga potpuno transparentna (uvid u sve ponude i transakcije vezane uz projekt...)

Naš Artanimi TIM, suradnici i partneri imaju dugogodišnje iskustvo u ovoj djelatnosti, stečeno na prijašnjim angažmanima. Naša kreativnost i profesionalnost, te pažnja usmjerena ka detaljima i kvaliteti, garantira uspješnost svih programa. Također imamo volju i želju, ali i sposobnost prilagodbe, svim vašim zahtjevima.

Što je najvažnije, mi vas potpuno lišavamo stresa, jer ćete kroz cijelu pripremu kontaktirati samo sa jednom osobom, tako da će izražavanje vaših želja biti jedini napor koji ćete morati uložiti tijekom priprema i tijekom samog događanja.

Najgledanije

Kombi prijevoz

Usluge kombi prijevoza, selidbe i najam kombija za cijelu Hrvatsku i inozemstvo

DJ4U

DJ4U  je kvalitetan izbor za Vaše svečanosti. Svaku glazbu uz koju ćete se Vi dobro zabaviti, kvalitetan DJ smatra dobrom glazbom! Jamči Vam da ćete se dobro zabaviti, ali i financijski dobro proći. DJ4U je DJ s višegodišnjem iskustvom od međunarodnog do domaće muzičke scene.

DJ4U nikad ne šalje pod nekim izgovorom neku svoju kopiju. Nema zamjene! Angažmanom DJ4U,  u 100% slučajeva angažman odrađuje, ne šalje nikad zamjenu!  U preko 20 godina svog rada, dokazao je vjerodostojnost i poštenje u radu zahvaljujući kojima i ostaje u poslu. Kao jamstvo, uz svaki dogovor također nudi potpisivanje službenog ugovora.

Uz kvalitetnog DJ-a, svaki Vaš event, domjenak, vjenčanje, rođendan, maturalna zabava ili slična događanja pretvaraju se u ugodno druženje i zajamčenu zabavu. Sve će biti upravo kako Vi želite.

Sve je to moguće uz kvalitetnog DJ-a.  DJ4U sa sobom donosi na tisuće pjesama u originalnoj ili remiks verziji te surađuje sa zabavljačima, plesačima, voditeljima i ostalim sudionicima programa. Bez obzira na to je li događanje veliko ili malo, svatko si može priuštiti DJ-a kao glavnu ili popratnu zabavu.

Nije na odmet znati i to da su cijene po satu najma puno niže nego za druge vrste glazbenika.

  DJ4U  Vam nudi:

 • Osobni nastup, bez zamjene – uvijek!
 • Individualan pristup: glazba i ugođaj kakve Vi želite
 • Vođenje protokola
 • Pomoć ili savjetovanje prilikom organizacije
 • Vlastiti razglas
 • Vlastitu rasvjetu za plesni podij
 • Dekorativnu rasvjetu cijelog prostora
 • Scenske efekte, niski dim i fontane – hladne prskalice, zvjezdano nebo
 • Karaoke sustav
 • Vlastitu video projekciju
 • Zajamčenu zabavu
 • ZAMP licencu
 • R1 račun
 • Pristupačne cijene

DJ4U ovim se poslom bavi od početka '90-tih. Na početku je radio po studenskim partyjima, rođendanima, brucošijadama, maturalkama. Do danas je odradio na stotine evenata, domjenaka, obljetnica, promocija, vjenčanja, rođendana, studentskih i maturalnih partyja. Obišao je većinu zagrebačkih klubova, pubova, hotela, restorana i sličnih prostora diljem Hrvatske, kao i izvan nje. Osim sudjelovanja u tim programima, uspješno je dobar dio njih i organizirao.

DJ4U pušta sve glazbene pravce i ispunjava svaku glazbenu želju. Njegovo dugogodišnje iskustvo i neograničene fonoteke jamče Vam odličnu zabavu. Pušta raznorodnu glazbu, od ’50-tih do suvremenih hitova:

 • mirnija i tiša glazba, za ugođaj: New Age, acid jazz, chill out, ambijentalni tonovi, instrumentali, balade te domaći i strani evergrini
 • lagana pjevna glazba domaćih i stranih hitova
 • plesni ritmovi uz koje mogu zaplesati i stariji i mlađi: Studio54, rock, rock'n'roll, soul, swing, funk i funky, house, dance, Latino, R'n'B, pop, Novi val...
 • „za dušu“: sevdalinke, starogradski hitovi, romska glazba, tamburaši, klape i drugi narodni hitovi s naših prostora

Ako se radi o zabavi za strance gdje DJ4U  nije poznata trenutna lokalna glazbena scena (ne radi se o međunarodnih hitovima), Vi mu možete predložiti play-listu ili donijeti svoj USB.

Sve je stvar dogovora i Vašeg izbora. DJ4U Vas po potrebi može savjetovati, ali Vi odlučujete što želite.

Ispunit će svaku Vašu želju i prilagoditi se Vašim gostima. Nema predrasuda: svaka glazba uz koju ćete se Vi dobro zabaviti je dobra glazba!

DJ4U  ne robuje vlastitom ukusu, već Vam jamči vrhunsku zabavu, točno onakvu kakvu želite. Njemu je prije svega bitno da se Vi dobro zabavite i iz plešete. To postiže zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i prilagođavajući se Vašim željama. Posjeduje kompletnu DJ-opremu, razglas za manja, srednja i velika događanja, te rasvjetu.

Za kvalitetnog DJ-a, svaka glazba uz koju ćete se Vi
dobro zabaviti, je dobra glazba!

Artanimi d.o.o.

O nama

Artanimi d.o.o. vam nudi i garantira kvalitetan:

 • idejni koncept
 • organizaciju
 • koordinaciju
 • realizaciju
 • logistiku
 • i sve ostalo što ide uz to

Naša usluga je kompletna!!!

Imamo:

 • preko 20g iskustva
 • kreativan i uhodan tim
 • vlastitu tehniku
 • veliku bazu vanjskih i provjerenih suradnika i partnera
 • provjerene destinacije
 • dobru volju, puno energije i želju da je klijent zadovoljan.

Opširnije:

U današnje vrijeme najvažnije mjesto u tvrtki zauzimaju komunikacija s klijentima, partnerima i međuljudski odnosi u poslovnom okruženju.

Uspjeh vašeg događaja ovisi o kvalitetnoj pripremi i koordinaciji svih njegovih komponenti, bez obzira radi li se o 5 ili 5000 ljudi. Zato je najbolje rješenje, planiranje i organizaciju svih Vaših evenata i prezentacija proizvoda, prepustiti stručnjacima.
Artanimi.d.o.o. je upravo to!

Artanimi TIM stručnjaka sposoban nositi se sa svim izazovima, koje organizacija  i želje klijenata, pred nas postavljaju.
Naša je usluga kompletna, od ideje, razrađene ponude, prostora, lokacije, catering usluge i zabavnog programa, pa sve do realizacije i tzv. postevent managmenta (vraćanje lokacije u prvobitno stanje, obračuni, plaćanja...). Naša je usluga potpuno transparentna (uvid u sve ponude i transakcije vezane uz projekt...)

Naš Artanimi TIM, suradnici i partneri imaju dugogodišnje iskustvo u ovoj djelatnosti, stečeno na prijašnjim angažmanima. Naša kreativnost i profesionalnost, te pažnja usmjerena ka detaljima i kvaliteti, garantira uspješnost svih programa. Također imamo volju i želju, ali i sposobnost prilagodbe, svim vašim zahtjevima.

Što je najvažnije, mi vas potpuno lišavamo stresa, jer ćete kroz cijelu pripremu kontaktirati samo sa jednom osobom, tako da će izražavanje vaših želja biti jedini napor koji ćete morati uložiti tijekom priprema i tijekom samog događanja.

Aktualno

DJ4U

Dodatni COVID 19 popusti  do 01.04.2021 za sve usluge DJ + rasvjeta + efekti, za sve dane osim subote i petka. Cijene na upit.

Reference

 • DJ4U
 • Artanimi d.o.o.
 • Kombi prijevoz